Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν επισκέπτεστε αυτή την ιστοσελίδα.

Κάθισμα Protector Isofix 15-36 kg Black

-10% Κάθισμα Protector Isofix 15-36 kg  Black

Το Protector fix black είναι το  νούμερο 1 παιδικό κάθισμα, πολυβραβευμένο για την ασφάλεια και την καινοτομία  του (εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή ένωση).  Ανήκει στην κατηγορία ΙΙ – ΙΙΙ, δηλαδή  από 15 έως 36 kg μπορεί το παιδί να παραμείνει στο κάθισμα ασφαλείας χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο και χωρίς να  ταλαιπωρείται λόγω περιορισμένου χώρου χάρη στην μοναδική εργονομία του καθίσματος protector fix.

- Μέγιστη ασφάλεια από χτυπήματα από μπροστά, πλευρικά και από πίσω, χάρη στα ειδικά υλικά τόσο της πλάτης  που απορροφούν τους κραδασμούς όσο και του διαμορφωμένου από αλουμίνιο σκελετού, τα οποία μειώνουν στο ελάχιστο την ένταση των κραδασμών σε περίπτωση ατυχήματος. Έτσι, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα τραυματισμού σε ενδεχόμενο συμβάν.

- Μετατρεπόμενο σύστημα Isofix με δυνατότητα εγκατάστασης είτε σε αυτοκίνητο που διαθέτει σύστημα isofix είτε σε κάποιο που δεν το διαθέτει. Το σύστημα Isofix παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα του παιδικού καθίσματος, ενώ εξαλείφει τον κίνδυνο που ελλοχεύει από την λάθος τοποθέτηση του καθίσματος.

- Το Protector fix είναι ένα από τα λιγοστά καθίσματα που παρέχουν λειτουργίες ανάκλισης της πλάτης (για ένα άνετο ταξίδι)  και προέκτασης της βάσης του καθίσματος (για να μην κρέμονται τα ποδαράκια του) τα οποία προσφέρουν μέγιστη άνεση και επιμηκύνουν τη διάρκεια της ωφέλιμης  ζωής του καθίσματος.

- Το προσκέφαλο μπορεί να προσαρμοστεί σε 5 διαφορετικές θέσεις ακολουθώντας την ανάπτυξη του παιδιού.

- Το κάθισμα protector fix δένεται απευθείας με την ζώνη του καθίσματος του αυτοκινήτου σας και τα καλύμματα του μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα για πλύσιμο στους 30 º. 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Δωρεάν μεταφορικά

  • Κωδικός Προϊόντος: Protector Fix 631
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 368,00€
  • 330,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 330,00€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€